"Κοπιάστε στην Κουζίνα μου" (από την Ήβη Λιακοπούλου)


ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!
-------------------------------------

Η συμπατριώτισσα μας και φίλη μου Ήβη Λιακοπούλου, από το μπλογκ Κοπιάστε στην Κουζίνα μου, που ζει στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, επιτέλους μετάφρασε στα Ελληνικά το βιβλίο της Mint Cinnamon & Blossom Water, Flavours of Cyprus, Kopiaste, το οποίο αγόρασα μόλις κυκλοφόρησε, πριν 1½  χρόνο περίπου, και πραγματικά εκεί βρήκα όλες τις παραδοσιακές συνταγές της Κύπρου. Ήδη μαγείρεψα πάρα πολλές συνταγές και οφείλω να ομολογήσω ότι καμία δεν με απογοήτευσε.

Εάν έχετε συγγενείς και φίλους, Έλληνες, Κύπριους ή γνώστες της Ελληνικής γλώσσας που θέλουν να μάθουν την Κυπριακή κουζίνα, σίγουρα ένα τέτοιο βιβλίο θα εκτιμηθεί δεόντως. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας ή στα παιδιά σας που είναι φοιτητές και θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν, ή ακόμη κάντε το δώρο στους φίλους σας αυτά τα Χριστούγεννα. Στοιχίζει όσο δύο καφέδες!! Μόνο 6 Ευρώ από το μπλογκ της, σε μορφή pdf, αλλά εάν το θέλετε σε άλλη μορφή όπως kindle, e-pub κλπ., μπορείτε να το προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Smashowords.

Η Ήβη λοιπόν μας έχει ετοιμάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από Κυπριακές συνταγές με αναλυτικές οδηγίες και όμορφη παρουσίαση, σε πολύ καλή τιμή μιας και το βιβλίο είναι ηλεκτρονικό.  Εκεί θα βρείτε ένα σωρό πληροφορίες πάνω στις τεχνικές, στο γλωσσάρι και στα υλικά της Κυπριακής κουζίνας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που μπορείτε να το προμηθευτείτε, επισκεφτείτε το blog της Ήβης.


Όμως εκτός από το δικό μου βιβλίο, το δώρο μου περιελάμβανε ένα ακόμη βιβλίο για τους αναγνώστες του blog μου που θα σχολιάσουν και θα κάνουν share στο facebook και/ή στο Twitter αυτή την ανάρτηση.

Αφήστε λοιπόν το σχόλιό σας μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2012 και κερδίστε μετά από κλήρωση το βιβλίο της Ήβης. Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο για το βιβλίο και για επιπρόσθετη συμμετοχή στην κλήρωση αφήστε ακόμη ένα σχόλιο αναφέροντας το share που έχετε κάνει στο facebook και/ή στο Twitter.

Ευχαριστούμε Ήβη! Καλή επιτυχία στο βιβλίο σου!